Esküvői fotózás katalógus - rendelés, árajánlatkérés

(Az esküvői fotózás árajánlatkéréshez regisztráció nem szükséges!)
Érdemes ajánlatot kérnie! Esküvői fotósok többsége nem csak a
katalógusban szereplő megyében vállal esküvői fotózást.
esküvői fotózás katalógus

Szabó Béla fotóművész

Öttevény Fő u. 57
9153
Telefon: +36309592760 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Honlap
Szolgáltatások::
  • esküvői fotókészítés
  • műteremben
  • külső helyszínen
  • polgári szertartáson
  • egyházi szertartáson
  • vacsorán
  • menyasszony készülődésén
  • vőlegény készülődésén
Kedves Ifjú Pár! Az esküvő, mind már gondolom, sokszor hallották életük egyik fontos pillanat. Nem kis anyagi ráfordítással jár. Gondoltak már arra, hogy ha lezajlott életük egyik legfontosabb pillanata, a menyasszony visszavitte a ruhát, a csodálatos mennyasszonyi torta elfogyott, a vendégek hazamentek, már csak az emlékek maradtak. Azok az emlékek, amik az önök emlékezetében élnek. A élet jellegzetessége, hogy ezek a képek az évek múlásával halványulnak. Ezeket az EMLÉKEKET a fotográfia segít megőrizni és visszaidézni, annyiszor, ahányszor csak előveszik az albumot. Tudom a késszelődésnél vannak fontos dolgok, a mennyasszony ruhája, a szertartások, a vacsora, lakodalom helyszíne. A rokonok meghívása, stb. Azonban gondoljanak időben az EMLÉKEIKRE!!!!!!!!!!!!!! Ezt ne bízzák a véletlenre!!!!!!!!!!!!!! Esküvői fotóikat készíttessék el Profival, profi módon!!!!  Olyannal, aki már bizonyított az idők folyamán. Olyannal, akinél tudják, hogy az esküvőjük napján azzal fognak találkozni, akivel megbeszélték az egészet és nem egy idegen fog megjelenni, hogy jöttem fényképezni. Remélem, hogy megnyeri tetszésüket és azoknak az elégedett pároknak a számát fogják gyarapítani, akiknek ez ideig már PROFI és MŰVÉSZI módon ÖRÖKÍTETTEM meg EMLÉKEIKET.

Tekintsék meg referenciáimat és mérlegeljenek.

Szabó Béla fotográfus, fotóművészGyőri Fotóklub Egyesület ügyvezető elnökeCanon Pro Club alelnökeMagyar Fotóművészek SzövetségeFédération Internationale de l'Art PhotographiqueEuropean Photogroup of Art and Performance Österreichischen Gesellschaft für Photographie tagjaÉrtékelés most:  
0