Esküvői fotózás katalógus - rendelés, árajánlatkérés

(Az esküvői fotózás árajánlatkéréshez regisztráció nem szükséges!)
Érdemes ajánlatot kérnie! Esküvői fotósok többsége nem csak a
katalógusban szereplő megyében vállal esküvői fotózást.

Az esküvői fotózásról...

E-mail Nyomtatás PDF
Legtöbbünk életében előbb vagy utóbb elérkezik a nagy esemény: saját esküvőnk. Az élet egyik sorsdöntő időszaka az eljegyzés, az esküvő pillanata, a menyegző, amelyről egy esküvői fotós és esküvői videós természetes hatású, szép és kiváló képeket, felvételeket készít.
Az igazi lakodalomban, esküvői vacsorán, szinte minden mozzanat fontos pillanat, a menyasszony készülődésétől, kikérésétől az esküvői szertartáson át a menyasszonytáncig bezárólag. E nagyszerű alkalom valamennyi szép pillanatáról készülnek esküvői fotók, esküvői videók.

eskuvoi_torta-Hol célszerű megcsinálni a beállított esküvői képeket?
Népszerű helyek a parkok, zöld területek, kastélyok, bármi olyan szép terület, ahol nem kell azzal foglalkozni, hogy nem oda illő dolgok "lógnak bele" a képbe.

-Mit lehet tenni, ha rossz időt mondanak az esküvő napjára?
A felhős ég nem gond, de ha esik, akkor sajnos zárt helyre kell menni. Ez több időt vehet igénybe, és általában plusz költséget jelent. Több lehetséges megoldás van: műterem, olyan épületbelső, ami alkalmas erre, vagy a legjobb, ha a fotózást egy másik napon tartjuk meg, amikor az időjárás, az idő rövidsége nem korlátoz.

-Mennyi időt számoljunk az esküvői fotózásra?
1-1,5 órát minimum. Ha kevés az idő, akkor sietni kell, ideges lesz a pár, a kapkodás sajnos látszani fog a képeken is. Minél több idő áll rendelkezésre, annál több és annál jobb képek születhetnek. Ezért érdemes több időt rászánni.

-Kb. hány kép készüljön az esküvőn?
Ez mindig attól függ, hogy mennyire eseménydús a nap. Általában eseményenként 80-100 kép ha készül, már elegendő, a vacsorán természetesen több esküvői fotó készül.

Legnézettebb esküvői fotósok