Esküvői fotózás katalógus - rendelés, árajánlatkérés

(Az esküvői fotózás árajánlatkéréshez regisztráció nem szükséges!)
Érdemes ajánlatot kérnie! Esküvői fotósok többsége nem csak a
katalógusban szereplő megyében vállal esküvői fotózást.

Esküvői fotós: profi vagy amatőr?

E-mail Nyomtatás

Mindenki szeretné megörökíteni esküvője legszebb és legmeghatóbb pillanatait, ám nem mindegy, hogy miként tesszük ezt. Az életünk egyik legmeghatározóbb napjáról készült felvételeket szeretnénk megőrizni az utókornak, így a minőség is fontos. Az esküvőszervezés mindig sok energiával jár, hiszen a ruháktól az utolsó szalvétáig szeretnénk mindent időben beszerezni, megtervezni, de a fotós, illetve fotósok kiválasztására is nagy hangsúlyt kell fektetnünk.

Nagy kérdés ilyenkor, hogy egy lelkes, de amatőr barátunkat kérjük-e fel a lakodalom fotózására, vagy inkább egy professzionális fotóst bízzunk-e meg a feladattal. Természetesen, ebben az esetben is, mint az esküvő minden részletével kapcsolatban sem elhanyagolható tényező, hogy mekkora összeget kívánunk fordítani a feladatra.

Mindkét verzióban érdemes gondolkodnunk, mert míg barátaink, rokonaink színes, nem beállított hangulatképeken örökítik meg a nagy napot, addig egy profi fotóssal, egy szép albumba való fotócsokrot állíthatunk össze, sőt még utólagos ajándékként is elküldhetjük őket szeretteinknek, vendégeinknek. Professzionális fényképész választása mellett szól még az is, hogy megfelelő beállítású, megvilágítású felvételeket is tudunk készíttetni, függően attól, hogy milyen igényeink, elvárásaink vannak. A szakemberrel ráadásul előre le is egyeztethetjük, hogy milyen helyszínen, milyen fényképeket szeretnénk készíteni, milyen hangulatúak legyenek a képek, esetleg színes, vagy éppen fekete-fehér fotókban gondolkodunk-e.