Esküvői fotózás katalógus - rendelés, árajánlatkérés

(Az esküvői fotózás árajánlatkéréshez regisztráció nem szükséges!)
Érdemes ajánlatot kérnie! Esküvői fotósok többsége nem csak a
katalógusban szereplő megyében vállal esküvői fotózást.

Esküvői fotók papíron és digitálisan

E-mail Nyomtatás

Az esküvői fotók felbecsülhetetlen emlékek, amelyek életünk legszebb és talán legizgatottabb napjára emlékeztetnek. Nem is olyan nagyon régen azonban még szinte elképzelhetetlen volt, hogy akár több ezer felvétel is készüljön egy esküvőről. Szüleink, nagyszüleink idejében néhány fénykép készült csak a nagy napról, amelyeket hagyományos technikával, papírra hívtak elő, ám ma már számtalan képet tárolhatunk különböző elektronikus eszközön, mint például egy CD-n vagy egy pendrive-on.

Természetesen még ma is rendkívül népszerű, hogy a legjobban készült, illetve profi fotós által készített esküvői felvételeket papírra nyomtassuk, amelyeket egy féltve őrzött díszes albumba helyezünk, ajándékként odaadjuk szeretteinknek, barátainknak, vagy éppen sokszoros nagyításban kinyomtassuk és egy szép képkeretbe foglalva a falra akasszuk.

Mindkét verziónak meg van a maga előnye és hátránya is. A papírra nyomtatott fotók rendkívül sérülékenyek, elszakadhatnak, foltosak lehetnek, de mégis van egy személyes hangulatuk, amikor kézbe vesszük őket, lapozgatjuk albumot, visszaidézzük az akkori érzéseket, emlékeket. A digitálisan tárolt fényképeket ugyanakkor korlátlan számban megőrizhetjük, sőt bármelyik számunkra kedves képet szinte azonnal ki is nyomtathatjuk, vagy egy virtuális galériába az Internetre is feltölthetjük. A digitális fotókról érdemes másolatokat is készíteni, tekintettel arra, hogy az eszköz, amelyen tároljuk őket, bármikor elromolhat, így pedig elveszhetnek a számunkra olyan kedves fényképek.