Esküvői fotózás katalógus - rendelés, árajánlatkérés

(Az esküvői fotózás árajánlatkéréshez regisztráció nem szükséges!)
Érdemes ajánlatot kérnie! Esküvői fotósok többsége nem csak a
katalógusban szereplő megyében vállal esküvői fotózást.
esküvői fotózás katalógus

Czapár János

Budapest Tömő utca
1083
Telefon: +36209376234 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Honlap
Szolgáltatások::
  • esküvői fotókészítés
  • műteremben
  • külső helyszínen
  • polgári szertartáson
  • egyházi szertartáson
  • vacsorán
  • menyasszony készülődésén
  • vőlegény készülődésén
Szeretni és szeretve lenni a legnagyobb boldogság a világon” /Goethe/

KEDVES MENYASSZONY ÉS VŐLEGÉNY!


Engedjétek meg, hogy bemutatkozzak, Czapár János vagyok, esküvői fotós. Hamarosan eljön a nagy nap, ami a Ti közös életetek egyik legfontosabb eseménye. Azért hogy ez a meghitt ünnep felejthetetlen legyen számotokra és szeretteitek számára megörökítem a legszebb pillanatokat. Az emlékek megfakulnak évek/évtizedek múlva, de az esküvői fotók újra életre keltik az élményt, az érzést, boldog mosolyt csalva arcotokra, amikor visszaemlékeztek majd arra az örömteli napra, amikor összeházasodtatok.

Szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy ez a felejthetetlen nap, az esküvő örökké éljen a fotóitokon. Ez a hivatásom, az esküvői fotós legfontosabb célja, hogy felejthetetlen pillanatokat örökítsen meg abból a csodából, ami a házasságotok első pillanatait körbelengi. Számomra nagyon fontos hogy kialakuljon a házasulandó párral egy olyan ismeretség, ami alapján el tudom készíteni Nektek azokat a fotókat ami az igényeiteket maximálisan kiszolgálja. Ez az esemény megismételhetetlen, és a legtöbbet szeretném kihozni belőle, hogy mindig kellemes legyen visszagondolni a nagy napra. Munkám során a minőség elsődleges szempont ezért kizárólag professzionális eszközökkel dolgozom. A fotózás befejeztével munkám nem ér véget, hiszen a fotókat még finomra kell hangolni utómunkával. A Ti esküvőtök különösen fontos nekem, ezért plusz figyelmet szeretnék szentelni rátok: -Kérésetekre az általatok kiválasztott fotókról retusált verziót is készítek. -Igény szerint a kedvenc képeitekből fotókönyv tervezését is vállalom. Egyet megígérhetek. A képanyag, amit tőlem kaptok az esküvőtökről, rólatok, a szeretteitekről egy olyan értéket képvisel, amit hosszú évek múltán majd büszkén lapozhattok fel unokáitoknak, amikor beugrik a vasárnapi ebédre.Értékelés most:  
0